söndag 14 oktober 2012

Utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse från min kära kusin med bloggen Magnus & Selma (a k a "Martha Stewart" hos mig). Tack för den!
Hon är allt jag inte är, men ofta önskar att jag vore, i form av piff och pynt och socialt liv.
Att få en utmärkelse från henne måste ju betyda att jag numera har en riktig blogg? =)

1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den

2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
 
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg
 
 
Nu är det tydligen meningen att jag ska ge utmärkelsen vidare och jag har valt
Helena med bloggen Helenas hem. Hon lever ett liknande liv som mig med fem barn och renovering av 1800-tals hus, men ändå så totalt annorlunda och just därför älskar jag att titta in hos henne.
Chrisina med bloggen Grannäs folk & fä för att hon delar mitt djurintresse och jag gillar att läsa om vad som händer på hennes gård.
Viola med bloggen Timmer & Masonite för att hon skriver om saker som jag alltid tagit för givna och inte insett att det är något att vara stolt över. T.ex. det självklara i att skjutsat barnen i sparklådan.
Märta med bloggen En gammal gård ska, som den starka, händiga och handlingskraftiga kvinna hon är, självklart ha en utmärkelse.
Bondmoran med bloggen Bondmoran får min sista utmärkelse för hennes sätt att så hysteriskt roligt och många gånger igenkännande beskriva livet som bondmora med "hjärnsläpp".
Som du ser har jag en väldig spridning på de bloggar jag läser och naturligtvis finns det fler som är värda en utmärkelse, men jag skulle ju begränsa mig till fem.
 

5 kommentarer:

 1. Jag tackar och bockar djupt ty detta var en stor och glad överraskning!

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt och smickrande!! Tack så mycket! och så hade det varit jämarns skoj att ha dig med i helgen men det blir fler kurser, så skoj var det att massera i ..16 timmar.. :)

  SvaraRadera
 3. MEN tack så mycket! Vad glad jag blev!!! :)

  Vad tråkigt med dina djur! :(
  Jag fattar inte vad det är med våra höns heller, de värper 1 ägg om dagen nu, jämfört med 5 per dag innan. Det är precis som att de är deprimerade sedan rovfågeln kom och dödade tuppen. Stackarna. :)

  SvaraRadera
 4. Tack än en gång! Jätteroligt! Nu ska jag bara klura ut vem ska få äran genom min blogg ;-)

  SvaraRadera
 5. Tack snälla snälla du!!!!! <3

  Jag ska försöka få in en utmärkelse hos mig också, men jag vet inte när, det är lite mycket nu och jag har fått 3 utmaningar som jag inte hunnit svara på än.

  Men TACK underbaring!!!
  /Bondmoran
  www.bondmoran.nu

  SvaraRadera