måndag 31 mars 2014

Dramatik

Idag har jag något intressantare att skriva om än igår.
Det brann i vår lösdrift i morse!
När maken kom hem efter att ha skjutsat barnen till skolan såg han hur det rök bortifrån nylagårn och när han tog en närmare titt såg han hur det slog upp lågor ur gropen där frostvakten och transformatorn till dom eluppvärmda vattenkopparna sitter monterade. Tur i oturen var att vattenledningen smälte av hettan och bildade ett sprinklersystem som släckte elden innan maken själv hunnit tillbaka med nånting att släcka med.
Hemska tanke om hela bygget med djur och allt brunnit upp.
Nu ska det förhoppningsvis vara slut på långvarig kyla för den här vintern och då klarar djuren själva av att hålla vattenkopparna frostfria tills vi hunnit laga systemet.
Dom förkolnade resterna
Tjänstefri dag i morgon. Skönt!
Tack och hej! =)

söndag 30 mars 2014

Blaha

Jaha, nu har snart hela mars passerat utan att jag har åstadkommit ett enda blogginlägg. För att råda bot på det får jag väl skriva något blaha då...

Jag har legat nerbäddad och tyckt synd om mig själv sedan i fredags. Vinterns första och förhoppningsvis sista förkylning slog till med full kraft samtidigt som maken jobbat 12-timmars helg. Host, host och snörvel.

Min absoluta favoritkatt alla kategorier har lämnat mig. Hon dog förra torsdagen endast 10 år gammal och saknaden är stor eftersom det var hon som alltid sov hos mig.

Ha det bra tills nästa gång! ;)